Aloha lief mens,

Ik doe al een aantal jaar vrijwilligerswerk voor de Stichting Light of Life.

Een aantal weken geleden sprak ik naar Marlies,uit, dat ik uiterlijk in 2020 in Nepal bij onze school Aamaghar geweest wil zijn. Ik had toen nog geen idee….

Nu vertrek ik op 4 december voor drie maanden naar Nepal om daar op en rondom Aamaghar mijn bijdrage te gaan leveren.

In 2015 hadden we als Light of Life de campagne Stel een Daad en ik had geen idee wat ik daarvoor kon doen, behalve dan doorgaan met het werk dat ik al voor de Stichting deed!
De invulling die ik er nu aan kan geven voelt als helemaal passend, best wel een beetje gezond spannend en leuk!

Dit is mijn daad, ik stel mijn kennis en kunde, mijn liefde en hele hart voor een paar maanden beschikbaar aan Aamaghar! Aamaghar betekent moederhuis en is dus meer dan een school en dat past bij mij.

Mocht je mijn werk daar willen steunen dan kan dat door een donatie te doen op rekeningnummer NL70 RABO 0142 8007 40 tnv Stichting Light of Life te Waalwijk onder vermelding van “Steun Rina’s werk in Nepal”.
Je kunt natuurlijk ook zelf een daad stellen als algemene steun, klik hier voor informatie.
Of af en toe een kaarsje voor me aansteken.

Tot na Nepal!

Liefs
Rina