Campagne Stel een Daad

2015 wordt het jaar van Aamaghar!

Investeer in de zelfredzaamheid van onze school Aamaghar en stel een daad!

 

Wij willen graag 1000 mensen/bedrijven bereiken die in 2015 een (maandelijks) bedrag doneren door het stellen van een daad.

 

Juist het stellen van een persoonlijke of bedrijfsdaad is zo belangrijk. Gezamenlijk tot een mooi resultaat komen doet zoveel met degene die de daad stelt en degene die daar de vruchten van mag plukken.

 

We dromen van € 300.000,- en minimaal duizend gevers en wat vooral belangrijk is, is dat ieder bedrag gegeven vanuit het hart welkom is. Gevers kunnen zijn bedrijven, gezinnen, sportclubs, scholen.... en jijzelf! Dit bedrag wordt volledig ingezet ter bevordering van de zelfredzaamheid van onze school Aamaghar, zodat de school onafhankelijk en zelfstandig kan functioneren. Het begin is gemaakt en dat kun je lezen op de website en in de meest recente nieuwsbrief via deze link.

 

Overweeg eens een van deze daden.

1. Als bedrijf kun je op kleine dingen bezuinigen. Natuurlijk met de wetenschap dat dit grootste gevolgen kan hebben voor Aamaghar. Stel een mooie daad, gebruik je teamspirit en sla de handen ineen! Bijvoorbeeld:

* Bekijk de bedrijfsabonnementen eens kritisch. Misschien kun je er op eentje bezuinigen en mag de opbrengst naar Aamaghar.

* Hoe leuk kan het zijn om dit jaar met onze hulp een prachtige digitale en informatieve Kerstkaart te maken voorzien van uw logo en dit jaar met de tekst: "Wij versturen dit jaar geen kaarten per post, het geld dat wij hiermee dit jaar uitsparen gaat naar Aamaghar!"

* Of zullen we een extra spaarpot naast de koffiemachine plaatsen. Per kop koffie een extra donatie in de spaarpot.

Aamaghar de moeite waard van maatschappelijk ondernemen!

 

2. Binnen jouw huishouden kun je uiteraard ook op veel kleine zaken besparen en ook hier geldt vele kleintjes maken een grote. Bijvoorbeeld:

* Probeer eens extra stil te staan bij elk autoritje. In veel gevallen is de fiets ook handig (en gezonder!). Misschien is dan de opbrengst van jouw uitgespaarde benzine en parkeergeld een leuke bijdrage voor Aamaghar.

* Doe je mee aan een loterij? Overweeg dan ook een kleine bijdrage aan Aamaghar. De winkans is hier immers 100%(!), dat de school en de kinderen zich dankzij jouw bijdrage sterker zullen ontwikkelen.

* Of zet eens een spaarpot naast de wasmachine waarin je de opbrengst verzamelt die uit de wasmand komt rollen.

 

En ben je zelf moeder dan juist kan het een uitdaging en een kans zijn om met jouw ervaring (en jouw vriendinnen) een leuk project te verzinnen waarmee jij de moeders van Aamaghar kunt helpen.

 

Wij denken graag met je mee dus geef ons gerust een emailtje of telefoontje. Het is zo enorm belangrijk!

 

 

Het RSIN van Stichting Light of Life bij ANBI is 8191.46.316.

 

Lees verder over Aamaghar op Het project Aamaghar

Mail ons over je daad. Heel graag nemen we jouw daad (zogewenst anoniem) over op onze nieuwspagina. Jouw/jullie daad kan voor anderen een bron van inspiratie zijn. Dus deel jouw creativiteit!

 

Deel je actie op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/lightoflifenepal

 

Maak je donatie over op: NL70RABO0142800740 ten name van Stichting Light of Life te Waalwijk.

Wij - en iedereen die zich betrokken voelt bij Aamaghar - gaan door met het mogelijk maken van ontwikkelingen, die uiteindelijk leiden tot een school die zelfvoorzienend in staat is kwalitatief goed onderwijs te bieden aan de kinderen.

Het is bijzonder te zien dat door de inzet en betrokkenheid van de moeders de leefomstandigheden van de gezinnen ook verbeteren.

 

Aamaghar... zoveel meer dan alleen school!

site-daad-zonnebloem

 

De Stichting Light of Life is aangemerkt door de Belastingdienst als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor in principe al je giften aan ons aftrekbaar zijn voor de belasting. Zie ook www.anbi.nl

 

Je wilt je misschien inzetten voor Aamaghar, maar hebt geen idee hoe je dat zou kunnen doen. Mail of bel ons, dan komen we samen vast tot een mooi idee!

 

Stuur een email of bel 0416-339121

 

site-daad-kind