Partners Light of Life

Light of Life helpt kinderen in Nepal

Elk kind heeft recht op goed onderwijs.

Steun ons!

Nepal Development Academy 

Nepal Development Academy -de brug tussen Nepal en Nederland is het centrum voor advies en informatie over Nepal op het gebied van literatuur, taal, cultuur, kunst en reizen. Een belangrijk werkterrein is het financieel ondersteunen en professioneel begeleiden van ontwikkelingshulpprojecten in afgelegen gebieden van Nepal. Zo maakt stichting NDA zich sterk voor het realiseren van de millennium doelstellingen. Bij de selectie van projecten ligt de nadruk op noodzakelijkheid, directe participatie van de lokale bewoners, transparantie en duurzaamheid. NDA streeft naar een rechtvaardige en duurzame Nepalese samenleving.
www.nepal-academy.nl

Friends of Nepali Villages (FNV) 

Friends of Nepali Villages (FNV) is een non-overheidsorganisatie die geregistreerd staat onder Association Registration Act-2034 B.S. in Katmandu, Nepal. Het is een non-profit en non-politieke maatschappelijk welzijnsorganisatie, opgericht in 2003. Het primaire doel van de organisatie is om de sociaaleconomische ontwikkeling te verbeteren; het ondersteunen van behoeftige en arme gemeenschappen van Nepal. Zij trachten om de lokale inwoners voor te lichten, hun beschikbare tijd en middelen te mobiliseren, en hen te motiveren collectieve inspanningen tot stand te brengen om dat doel te bereiken.

Het FNV-programma focust zich in het bijzonder op vrouwen, gediscrimineerde kasten en kinderen. De belangrijkste aandacht van de FNV gaat naar de mensen die op het platteland wonen. Zij lichten hen voor en verstrekken ontwikkelingshulp.

FNV geeft op dit moment steun aan projecten met betrekking tot onderwijs, schoolbouw, gezondheid, hygiëne, biogas, inkomensgeneratie, computergeletterdheid, gehandicapten en kinderpsychologie. De Nepalese development Academie (NDA) is een prominente partner van deze organisatie.

anbi logo

RSIN ANBI: 819146316

Logo footer

Postadres

J. van Ruysdaelstraat 49
5143 GL Waalwijk

Telefoon

+31 (0)6-28276025

E-mail

info(at)lightoflife.nl

Doneren

IBAN
NL70 RABO 0142800740
tnv Stichting Light of Life te Waalwijk
BIC | RABONL2U