Young Warriors Treasurefund

Young wariors

De Young Warriors in actie voor het Treasurefund

Loop je mee?

Een groepje enthousiaste Waalwijkse scholieren vormt de ‘Young Warriors Waalwijk’. Ze zetten zich – samen met de Young Warriors van Aamaghar (Nepal) – in voor betere kansen voor kinderen en gezinnen die dat nodig hebben. Ze hebben hiervoor een speciaal fonds opgericht: Het Young Warriors Treasurefund. Vanuit dit fonds willen ze met een gerichte gift helpen om kansen ontwikkeling te stimuleren. Wanneer kansen op een betere toekomst toenemen neemt kansenongelijkheid af en dit is hun doel. Om het fonds te vullen hebben ze vol enthousiasme een geweldige actie bedacht.

De wandelchallenge

6.839 kilometer: dat is de afstand van Waalwijk naar Pumdi Bhumdi in Nepal. De Young Warriors willen deze afstand symbolisch afleggen. Voor elke afgelegde wandelkilometer zamelen ze 1 euro in voor het Young Warriors Treasurefund.

Wat kun jij doen?

• Wandel mee!
Meld je aan als loper en laat je voor elke wandelkilometer sponsoren (voor 1 euro of meer). Klik hier voor het aanmeldformulier.
• Doneer!
Sponsor een loper of maak een donatie over aan Stichting Light of Life.

Regelmatig zullen we de tussenstand met jullie delen. Op 8 februari hopen we ons doel bereikt te hebben; een mooi moment om het 15 jarig bestaan van Light of Life in te luiden.

Stichting Light of Life heeft een ANBI-status.

Volg de Young Warriors op Instagram

wandelschoenen

Onze gegevens

site-footer-google-pin     J. van Ruysdaelstraat 49 | 5143 GL Waalwijk

site-footer-telefoon   06 28276025
site-footer-enveloppe   Stuur ons een email
IBAN | NL70RABO0142800740
tnv Stichting Light of Life te Waalwijk

BIC | RABONL2U

 

logo

Wij zijn een Anbi-stichting

anbi_logo1

RSIN ANBI: 819146316