Actie SO De Spoorzoeker

januari 17, 2015 rina

Een mooi initiatief! SO de Spoorzoeker in Roermond heeft de volgende hartverwarmende daad gesteld!

 

 

Zij hebben de opbrengst van hun kerstmarkt aan Light of Life gedoneerd.
Hieronder vertellen ze zelf hun verhaal:

 

“De Kerstmarkt 2014 was een groot succes!

In de voorbereiding zijn alle kinderen aan het werk gegaan om mooie spullen te maken om te verkopen op de Kerstmarkt: vogelhuisjes, kerstkaarsen, pindarotsjes, houten kerstboompjes, kerstlichtjes, sneeuwpoppen, appelflappen, kerstengeltjes etc. Ook hebben we weer hulptroepen ingeroepen die een bijdrage hebben geleverd: buurtbewoonster heeft kerststukjes gemaakt, oud-collega’s hebben voor erwtensoep en wafels gezorgd, ouders/verzorgers hebben oude spullen voor de rommelmarkt gedoneerd en de ouderwerkgroep heeft ondersteund bij de bonnenverkoop en drank. Iedereen heel erg bedankt hiervoor!

Tijdens de Kerstmarkt was het gezellig druk, er was een goede Kerstsfeer. De kraampjes in de klassen werden goed bezocht, net zoals de rommelmarkt. De avond eindigde met een tombola in de aula onder het genot van een drankje. Dankzij de komst van veel ouders en kinderen die ook nog eens spulletjes hebben gekocht was het een extra geslaagde avond.

We hebben een geweldig mooi bedrag opgehaald: 511,25 euro!!!!!

Ons goede doel, Light of Life, helpt kinderen in Nepal. De oprichtster Marlies Beeks was sprakeloos toen ze het bedrag hoorde. Namens haar en de kinderen in Nepal heel hartelijk dank. Meer informatie over ons goede doel kunt u vinden op: www.lightoflife.nl

site-nieuws-spoorzoeker-2

 

 

 

 

 

 

Wat een prachtige verbinding tussen kinderen op So de Spoorzoeker en de kinderen van Aamaghar!

Kinderen, team en ouders geweldig bedankt!