Bedankavond

juni 23, 2015 rina

Ruim 60 donateurs bezochten op 15 juni het Huis van Waalwijk, waar Light of Life een bedankavond organiseerde voor haar sponsoren.
De avond had een informeel karakter.

 

Na het openingswoord van voorzitter Siem van Dijk ontstak Anouk – een van de trouwe jonge Light of Life-supporters – enkele kaarsen en werden de slachtoffers van de aardbeving in Nepal herdacht.

 

Vervolgens vertelde Marlies Beeks aan de hand van een power point presentatie over ontstaan, doel  en gang van zaken op Aamaghar, de aardbeving, gevraagde, maar ook gerealiseerde hulp.

 

Tevens toonde ze de aanwezigen de originele manier waarop kinderen in Nederland en België zich inspannen om kinderen in Nepal te helpen; mooi voorbeeld van wereldburgerschap. Maar bovenal werden de gasten van harte bedankt voor de genereuze wijze waarop in de afgelopen weken gegeven is; hierdoor heeft Light of Life in totaal 121 gezinnen in vier dorpen kunnen helpen bij de wederopbouw.

 

In de sfeervolle ambiance van het door Kropholler ontworpen oude Waalwijkse gemeentehuis kijken we terug op een geslaagde avond.

 

Bekijk dit fotoalbum voor een foto impressie van de avond.