Nieuwsflitsen

Nieuwsflitsen

Klik op een nieuwsbericht om meer te lezen

Klik op een nieuwsbericht om meer te lezen

Geranium actie 2021 GROOT SUCCES!

Siem vertelt: “Voor de derde keer (na een coronastop in 2020) organiseerden we als Light of Life ook in 2021 weer een geraniumverkoop. Dat begon vanaf 9 april echt, via onze website met keuze uit drie kleuren, met de 2 uitvoeringen staand of hangend. Bestellen op de site en zelf optellen en bedrag berekenen, want we gebruiken een eenvoudig en standaard systeem. Dan separaat naar onze Rabo rekening betalen, want we willen wel wat zekerheid.

En dan komt de lichte spanning hoe het loopt, wordt het ja/nee een succes, gaan onze vrienden ons weer helpen om de kids in Nepal weer langer onderwijs te bieden. Nou het is gelukt hoor, want op 4 mei kon ik 1610 planten afroepen, een nieuw record!

We leken dit jaar wat problemen met onze bezetting tijdens de ophaaldagen te krijgen, maar dat werd alsnog en heel prettig opgelost, met dank aan mijn zwager Gijs, mijn buurman Sjaak en ons website vernuft Rina. Op 7 mei installeerden wij ons met al die planten op mijn oprit, een mini-mini kantoortje en een uitgifte balie ingericht en ja hoor, vanaf 10 uur begon het al langzaam te lopen. Leuk, al die opgewekte mensen met hun dozen en kratten, de meesten ken je wel, herken je ook, maar dan de naam … elk jaar wat moeilijker … Sjaak en ik handelden het administratief af, zoeken de bestelling, is alles betaald, zo niet ….alsnog. Dan gaat het briefje naar hoofd logistiek Gijs, hij verzamelt de order en pakt met de koper over in hun  doos of krat, indien gewenst tot en met de auto of fiets. De kwinkslagen zijn niet van de lucht en wij beschouwen dit als een gezellig festijn op onze stoep. Op zaterdag nog een keer, maar dan is er al heel veel weg en wordt het een taaie stille middag.

En deze keer was het jammer genoeg best koud en soms wat nat. Voor de eerste keer gedurende uren gevlucht naar de garage, met zicht op de handel. Uren zitten en weinig doen, dan kun je alleen nog maar uitkijken naar een paar straffe en ijskoude Jӓgermeisters aan het einde van een lange dag op de oprit.

Aan alle kopers en sympathisanten : dank voor je aankopen, je vriendelijke babbels, je afronden naar boven dus weer een fooitje voor Aamaghar.

De netto opbrengst van deze 2 dagen was € 1145 ! 

Veel plezier met jullie geraniums en een fijne zomer.”

Update geranium actie 2021

Diep geraakt en aangenaam verrast zijn we door alle mensen die in de afgelopen weken geraniums hebben besteld en daarmee onze Stichting Light of Life helpen om goed onderwijs te realiseren voor kansarme kinderen in Nepal.

Geweldig! HARTELIJK DANK!

En juist nu een opsteker voor de gezinnen daar; het coronavirus verspreidt zich vanuit India razendsnel door Nepal en zorgt voor veel angst, stress en zorgen.

De teller staat op: 1235 stuks!

Mocht je nog belangstelling hebben en geraniums willen kopen om ons te helpen helpen; het kan nog tot en met 3 mei via www.lightoflife.nl/geraniums

Gaat het ons samen lukken om uit te komen op 1500 verkochte geraniums?

Dat zou SUPER zijn!

Geranium actie 2021

Light of Life verspreidt al ruim 13 jaar geluk!

Help je ons mee? Bestel dan vóór 4 mei onze stevige en bloemrijke geraniums voor € 1,50 per stuk.

Net als voorgaande jaren kun je kiezen uit hangende (enkelbloemig, de zgn Oostenrijkers) of staande dubbelbloemige, dus twee soorten in de kleuren rood, wit of roze.

Je draagt met deze aankoop bij aan goed onderwijs voor ‘onze’ kinderen van Aamaghar in Nepal.

De geraniums kun je op 7 en 8 mei afhalen in Waalwijk, eventueel in overleg ook later of zelfs laten bezorgen, meer informatie lees je in de bevestigingsmail na bestelling.

Wil je je familie, kennissen of mensen uit de buurt ook enthousiast maken voor onze actie? Geef hen onze website door of laat het ons weten via info@lightoflife.nl, dan mailen we je een handig overzichtsformulier toe.

Tip: ook heel leuk als Moederdag cadeau!

Light of Life wenst u fijne feestdagen en een goed 2021!

Update actie Light of Life

Bekijk hier de update over onze actie